tiistai 21. syyskuuta 2010

Se on tyttö!

Jep, päättyhän se odotus lopulta, tasan viikko lasketun ajan jälkeen.
Eikä mun hurjat pelot nelikiloisesta vauvastakaan ehtiny toteutua, sen syntymäpaino kun jäi 50 grammaa alle neljän kilon :) Pituutta oli 51cm, pipo oli 37cm (isot aivot!).

Kipeetä teki, mutta kun tytön sai syliin, niin kaikki tuska vaan katos johonkin, ei tuntunu mitään kipua enää missään.
Uskomatonta. Ei sitä ois mitenkää etukäteen osannu kuvitella, kuinka täydellisen ihana ja kultanen semmonen tahmainen ja huutava pikkuihminen voi olla.

Eilen käytiin sen kans ekan kerran kaupassa, kyl oli ylpee olo kun oli niin söötti nyytti mukana. Ois vaan pitäny mennä ostoksille aamupäivän sijasta vasta joskus neljän jälkeen, niin olis ollu paikalla enemmän porukkaa ihastelemassa meiän tyttöä :D

Kilotkin on lähteny kariseen ihan hyvin, eiliseen mennessä oli jo 10kg tipahtanu johonki. Enää 6 jäljellä siis! Maha on oikeesti vielä ihan valtava pömppis, mut itestä se tuntuu kuitenki aiempaan verrattuna sen verran minimaaliselta, että pistetään nyt vielä kuva: Valtava vatsani viikko synnytyksen jälkeen ♥

3 kommenttia:

  1. Kyllä se maha siitä hiljalleen laskeutuu. Onneksi olkoon tyttövauvasta! :) Äkkiä uutta kirjotusta, kun olet saanu lukijanki. ;D Laitahan itse prinsessastakin kuvia. :)

    VastaaPoista
  2. Kiinnostava blogi, tässä kun itse lasta odottelen: D liityimpäs lukijaksi: )

    VastaaPoista
  3. Kiva blogi! Jäänpä seuraamaan!

    http://needwingstofly.blogspot.com/

    VastaaPoista